Servicii de evaluare


Servicii de evaluare

Din 1993, de la marirea spectrului de activitate cu serviciile de evaluare, ROMCONTROL a efectuat peste 8.000 de „Rapoarte de evaluare” pentru diverse scopuri. Departamentul nostru de Evaluari isi desfasoara activitatea tinand cont de Standardele si Ghidurile de Evaluare in vigoare, ca IVS – 2011, respectiv GE si GME / 2012.

Fie ca e vorba de evaluari pentru privatizari, emisiunea de actiuni, emisiunea de obligatiuni negarantate, constituirea de societati mixte, vanzarea – cumparararea, divizarea, fuziunea, aport la capitalul social, garantarea imprumutului, asigurarea, impozitarea, despagubirea, dizolvari, falimente, insolvente, executarea silita, partaj, rezolvarea litigiilor, pagube aduse proprietatii, inregistrarea valorii activelor in situatiile financiare sau stabilirea rentelor / redeventelor / chiriilor, ROMCONTROL ofera suport clientilor pentru a estima corect valoarea fiecarui bun.

Cei peste 35 de evaluatori autorizati, isi desfasoara activitatea in cele 20 de Agentii Teritoriale, situate in principalele orase ale tarii, putand astfel acoperi operativ toate judetele pentru o gama larga de solicitari in domeniul specific. De asemenea, ROMCONTROL este membru corporativ al ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania), toti evaluatorii nostri fiind autorizati ANEVAR si are implementat si certificat sistemul de management al calitatii (conform cerintelor SREN ISO 9001-2008).